Kronikë e zezë

Një person në Gjakovë raporton babanë e zhdukur

 

Një person nga fshati Doblibare në Gjakovë ka raportuar se babai i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij.

Rasti vazhdon të hetohet.