Kronikë e zezë

Policia arreston 25 persona për kontrabandim me armë

Policia arreston 25 persona për kontrabandim me armë
 

Policia e Kosovës ka rrumbullakuar një hetim të shtrirë në dy vite kalendarike (2020-2021) me arrestimin e 13 personave të dyshuar për veprat penale: Import, eksport, furnizim, transportim, prodhim, këmbim ndërmjetësim ose shitje e paautorizuar e armëve dhe materialeve plasëse.

Sipas njoftimit të Policisë, me të arrestuarit e sotëm numri i përgjithshëm për këtë hetim është rritur në 25.