Kronikë e zezë

Në Prishtinë arrestohen një grua dhe një burrë për prostitucion

Në Prishtinë arrestohen një grua dhe një burrë për prostitucion
 

Një grua dhe një burrë janë arrestuar në Prishtinë të mërkurën për mundësim apo detyrim në prostitucion.

Sipas njoftimit nga Policia, arrestimi i tyre ka ardhur si rezultat i hetimeve intensive lidhur me rastin.