Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për fajde në Pejë

Arrestohet një i dyshuar për fajde në Pejë
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Komunën e Pejës pasi dyshohet për veprën penale fajde. Aksioni është kryer nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit.

B.U, i lindur më 1963, dyshohet se ka përfituar shuma të larta parash nga persona të ndryshëm duke aplikuar përqindje të larta interesi. Gjatë verifikimit ka rezultuar se i njëjti është përsëritës i veprave të ndryshme penale.