Kronikë e zezë

Mbi tre vjet burgim për mësuesin në Pejë që ngacmoi seksualisht nxënësen

Mbi tre vjet burgim për mësuesin në Pejë që ngacmoi seksualisht nxënësen
 

Gjykata Themelore në Pejë ka dënuar me tre vjet e gjashtë muaj burgim mësuesin në Pejë i cili kishte ngacmuar seksualisht nxënësen.

“Me datë 27.12.2019 rreth orës 07:20 min, në Pejë, pikërisht në kabinetin e shkollës fillore, i pandehuri XH.J fillon që ta prekë për qëllime seksuale nxënësen e tij të mitur, ashtu që i njëjti një ditë më parë i kishte thënë të miturës që të vije në kabinet me qëllim që t'i ndihmojë për t'i nxjerrë mungesat dhe statistikat e suksesit, ashtu që e mitura ditën kritike pasi që arrin në shkollë, shkon në kabinet ku vjen pandehuri, i afrohet të miturës te banka dhe pa pëlqimin e saj e ngacmon, ku e mitura me forcë e shtyn të pandehurin duke e larguar nga vetja dhe me vrap del nga kabineti, shkon në shtëpi dhe njofton familjaret e saj”, thuhet në njoftim.