Kronikë e zezë

Konfiskohen 70 kg nargjile në Rahovec e Suharekë

 

70 kilogramë nargjile janë konfiskuar në Rahovec dhe Suharekë.

Siç ka bërë të ditur Dogana, të hënën, malli ishte kontrabanduar, ndërkaq aksioni është kryer në tri lokacione të ndryshme.