Kronikë e zezë

Vidhen para në kishat e Kllokotit dhe Parteshit

Vidhen para në kishat e Kllokotit dhe Parteshit
 

Dy vjedhje kanë ndodhur në objektet fetare në Kllokot e Partesh.

Sipas Policisë, persona të panjohur më 5 mars, me forcë kanë depërtuar në brendësin e objektit fetar në Kllokot me ç ‘rast kanë vjedhur një shumë të parave, ndërsa në objektin ndihmës kanë vjedhur një kositëse bari.