Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Prizren

Zhduket një vajzë në Prizren
 

Një person nga Prizreni ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Policia po e heton rastin.