Kronikë e zezë

Konfiskohen 756 kilogramë mish në Prizen, nuk plotësonin kushtet për shitje

Konfiskohen 756 kilogramë mish në Prizen, nuk plotësonin kushtet për shitje
Foto: KOHA
 

Drejtoria e Inspektoratit në Komunën e Prizrenit ka konfiskuar një sasi mishi prej 756 kilogramësh dhe nënprodukte mishi pasi thuhet e nuk i plotësonin kushtet për shitje.

Drejtoria njofton se aksioni është kryer me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë në mishtoret e Prizrenit.