Kronikë e zezë

Zhduken një e mitur në Fushë-Kosovë dhe një burrë në Prishtinë

Zhduken një e mitur në Fushë-Kosovë dhe një burrë në Prishtinë
 

Është raportuar se një e mitur nga Fushë-Kosova është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.

Rasti është duke u hetuar.