Kronikë e zezë

Dënohet me 6 mijë euro gjobë një ish-drejtor i Ferizajt për keqpërdorim të detyrës

 

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit F.G. ish-drejtori i Komunës së Ferizajt, për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar.

Bëhet fjalë për ish-drejtorin e Urbanizmit dhe Planifikimit mjedisor në Ferizaj, Faik Grainca.