Kronikë e zezë

Maqedonasi tenton të kalojë ilegalisht në Kosovë

Maqedonasi tenton të kalojë ilegalisht në Kosovë
Foto: Ilustrim
 

Një shtetas maqedon ka tentuar ta kalojë kufirin ilegalisht për në Kosovë, të shtunën.

Autoritetet e kanë ndalur dhe i kanë konfiskuar gjësende në vlerë prej 100 eurosh.