Kronikë e zezë

Vidhen barna në QKMF-në e Prizrenit

 

Punëtori i sigurimit në Qendrën kryesore të mjekësisë familjare në Prizren ka informuar Policinë se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në podrumin e QKMF-së dhe kanë vjedhur sasi të ndryshme të barnave.

Njësia përkatës policore është duke hetuar rastin.