Kronikë e zezë

538 gjoba anti-COVID për një ditë në kohën kur partitë po organizojnë tubime me qindra veta

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka shqiptuar 538 gjoba në 24 orët e fundit për shkelje të masave anti-COVID.

Sipas legjislacionit në fuqi, qytetarët nuk mund të dalin në qytet pa maskë, duhet të mbajnë distancën dhe të respektojnë orarin e lëvizjes.