Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona në Fushë Kosovë të dyshuar për vjedhje

Arrestohen dy persona në Fushë Kosovë të dyshuar për vjedhje
 

Tre persona janë ndaluar nga Policia në Fushë Kosovë nën dyshimin se kanë thyer një shtëpi.

Siç bëhet e ditur përmes një komunikate për media, njësia policore menjëherë i është përgjigjur informatës dhe me të arritur në lokacion është kontaktuar viktima femër, e cila njofton se është sulmuar fizikisht nga tre persona të panjohur te cilët kishin depërtuar me forcë në shtëpinë e saj dhe i kanë marrë asaj disa gjëra personale, përfshirë dy telefona.