Kronikë e zezë

Një vit burgim personit që nën ndikim të narkotikëve ushtroi dhunë ndaj prindërve

Një vit burgim personit që nën ndikim të narkotikëve ushtroi dhunë ndaj prindërve
 

Me një vit burgim është dënuar B.M. nga Gjykata Themelore e Prizrenit për kryerje të veprës penale të “dhunës në familje”. I dënuari, akuzohej se më 24 prill të 2020-s, kishte ushtruar dhunë psikike dhe ekonomike ndaj prindërve të tij.

Sipas njoftimit të Themelores, nën ndikim të narkotikëve pas një mosmarrëveshje me prindërit, i pandehuri u kishte kërkuar para dhe pasi prindërit refuzuan t’i japin, kishte nisur t’i ofendonte, shante e kanoste si dhe të gjuante me gurë në drejtim të kulmit të shtëpisë.