Kronikë e zezë

Një këmbësor goditet nga vetura dhe vdes

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Një person ka vdekur pas lëndimeve që ka pësuar nga vetura që e ka goditur të dielën, në magjistralen Kaçanik-Ferizaj.

I dyshuari duke mos e përshtatur shpejtësinë e lëvizjes së automjetit dhe kushteve të rrugës, ka goditur këmbësorin, vdekjen e të cilit e ka konstatuar ekipi mjekësor.