Kronikë e zezë

Lëndohet një police dhe dëmtohet vetura e Policisë në Lipjan nga një i dyshuar për dhunë në familje

Lëndohet një police dhe dëmtohet vetura e Policisë në Lipjan nga një i dyshuar për dhunë në familje
 

Është arrestuar në Lipjan një person i dyshuar, i cili në gjendje të dehur kishte dëmtuar veturën e policisë.

Gjatë përpjekës për ta arrestuar të dyshuarin lëndime kishte pësuar një zyrtare policore e cila ka pranuar tretman mjekësor.