Kronikë e zezë

Vjedhje në një barnatore në Prishtinë

Vjedhje në një barnatore në Prishtinë
 

Persona të armatosur kanë hyrë në një barnatore në Prishtinë dhe kanë vjedhur një sasi të parave.

Rastin në Polici e ka raportuar një punonjëse e barnatores e cila ka treguar se personat kishin maska dhe kishin revole.