Kronikë e zezë

Gjykata e Prizrenit ia cakton masën e paraburgimit një të dyshuari për dhunë në familje

Gjykata e Prizrenit ia cakton masën e paraburgimit një të dyshuari për dhunë në familje
 

Gjykata Themelore në Prizren ia ka shqiptuar masën e paraburgimit prej një muaj E.F., për shkak të dyshimeve se ka kryer vepra penale si dhunë në familje, lëndim i lehtë turpor dhe mospërfillje të gjykatës.

Paraburgimi ndaj tij ka hyrë në fuqi nga 17 janari dhe mbaron më 16 shkurt.