Kronikë e zezë

Konfiskohen disa paketime marihuanë në një banesë në Mitrovicë

Konfiskohen disa paketime marihuanë në një banesë në Mitrovicë
 

Dy persona të dyshuar janë arrestuar te Parku i Liqenit në Mitrovicë pasi që në banesën e tyre, gjatë kontrollit nga ana e Policisë së Kosovës është gjetur dhe konfiskuar substancë narkotike.

Sipas njoftimit të Policisë, bëhet fjalë për disa paketime të llojit marihuanë.