Kronikë e zezë

Dy raste të dhunës në familje gjatë së shtunës në Kosovë

Dy raste të dhunës në familje gjatë së shtunës në Kosovë
 

Dy raste të dhunës në familje janë raportuar gjatë së shtunës nga Policia e Kosovës. Njëra në Komunën e Prishtinës dhe tjetra në Gjilan.

Rreth orës 10:10, në Prishtinë është shoqëruar në stacionin policor një person i dyshuar pasi kishte ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes së tij. Policia nuk ka raportuar për të lënduar ndërsa rasti ka shkruar në procedurë të rregullt.