Kronikë e zezë

Zhduken tri gra në 24 orët e fundit në Kosovë

Zhduken tri gra në 24 orët e fundit në Kosovë
 

Tri gra nga qytetet të ndryshme të vendit janë zhdukur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë.

Sipas Policisë, një rast i zhdukjes është raportuar në Prizren, një në Podujevë dhe një në Drenas.