Kronikë e zezë

Gjenden aparate të lojërave të fatit në një banesë në Fushë-Kosovë

Gjenden aparate të lojërave të fatit në një banesë në Fushë-Kosovë
Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës raporton se në një banesë në Fushë Kosovë janë gjetur dy aparate të lojërave të fatit.

Aparatet janë të llojit “Kajot” dhe “ACT”.