Kronikë e zezë

Paraburgim ndaj dy të dyshuarve për vjedhje të rëndë

Paraburgim ndaj dy të dyshuarve për vjedhje të rëndë
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka caktuar masën e paraburgimit për 1 muaj kundër të pandehurit K.P. dhe A.K. shtetas të Republikës së Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “Vjedhja e rëndë”.

Objekt i veprës penale janë gjësendet e vjedhura me anë të përdorimit të forcës duke i thyer dy shtëpi me kaçavide.