Kronikë e zezë

Prokuroria ngre aktakuzë ndaj 15 personave për organizim të skemave piramidale.

Prokuroria ngre aktakuzë ndaj 15 personave për organizim të skemave piramidale.
 

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë –kundër 15 të pandehurve për organizim të skemave piramidale.

Të akuzuarit me inicialet A.K, A.K, I.V, B.I, S.F, F.M, A.D, Xh.K, E.J, B.H, N.E, H.K, K.M, T.B, D.R , akuzohen për veprat penale “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”, “Kontrabandimi i Mallrave”, “Shmangie nga tatimi” dhe “Shpëlarje e parave”,