Kronikë e zezë

Policia bën apel që të mos lihen gjëra të vlefshme në vetura

 

Policia e Kosovës ka bërë apel te qytetarët që të mos lihen gjësende të ndryshme e të dukshme në brendi të automjeteve, për shkak se të njëjtat janë bërë cak i thyerjeve dhe vjedhjeve.

Sipas njoftimit nga Policia, gjatë 24 orëve të fundit ka pasur raste kur disa vetura, kryesisht me targa të huaja, u janë thyer xhamat, janë kryer vjedhje nga ato, pasi janë vërejtur gjëra të ndryshme si çanta, veshje (pallto), telefona celularë, dokumentacione të ndryshme etj, të cilat janë lënë në hapësira të dukshme brenda në automjete, të parkuara në lokacione të ndryshme.