Kronikë e zezë

Arrestohet një person në Vushtrri për kërcënim të gjyqtarit

Foto: KOHA
 

Policia ka arrestuar një person në Vushtrri pasi dyshohet se ka kërcënuar gjyqtarin e një rasti gjyqësor.

I dyshuari thuhet se ka pasur një seancë gjyqësore me gruan e tij dhe më pas ka kërcënuar gjyqtarin përmes rrjetit social Facebook.