Kronikë e zezë

Gjendet një 27-vjeçar i vrarë në veturën e tij në Vlorë

Gjendet një 27-vjeçar i vrarë në veturën e tij në Vlorë
 

Një vrasje ka ndodhur në Dukat të Ri në Vlorë mbrëmjen e kaluar.

Viktima është 27-vjeçari Beniamin Faslli Bezhani. Ngjarja është raportuar nga një telefonatë nga një qytetar se në Fushë- Dukat, Orikum një veturë është e ndaluar në rrugë dhe brenda tij ka një person të pa jetë.