Kronikë e zezë

Një person raporton në Polici rrëmbimin e një 22-vjeçareje nga dy persona në Pejë

Një person raporton në Polici rrëmbimin e një 22-vjeçareje nga dy persona në Pejë
Foto: Ilustrim
 

Një person ka raportuar në Polici rrëmbimin e një vajzë në Pejë, nga dy persona.

“Një dëshmitar, kishte vërejtur dy persona meshkuj me një veturë me targa vendore, me forcë dhe pa dëshirën e saj e kishin futur në veturë një vajzë rreth 22 vjeçare”, njofton PK.