Kronikë e zezë

Një 27-vjeçar arrestohet në Prishtinë pasi u kap me marihuanë

Një 27-vjeçar arrestohet në Prishtinë pasi u kap me marihuanë
 

Një 27-vjeçar në Prishtinë është arrestuar pasi është kapur me marihuanë.

Policia e Kosovës përmes një raporti njofton se në kuadër të punës së saj për parandalimin e veprimtarive kriminale që po i sjellin dëme shoqërisë, ka intensifikuar veprimet e saj në drejtim të identifikimit dhe kapjes së personave që kanë shtrirë aktivitetin e tyre kriminal në fushën e narkokriminalitetit.