Kronikë e zezë

KBI në Drenas kërkon të merren masa disiplinore ndaj imamit Musliu

KBI në Drenas kërkon të merren masa disiplinore ndaj imamit Musliu
Foto: KOHA / Ilustrim
 

Këshilli i Bashkësisë Islame në Drenas, ka reaguar lidhur me incidentin e ndodhur mbrëmë, ku u raportua për rrahje mes imamit Osman Musliu dhe sekretarit të KBI-së, Eset Bajraktari.

Sipas KBI-së në Drenas, Musliu ka sulmuar pa asnjë arsye sekretarin Bajraktari. Po ashtu sipas reagimit thuhet se sjelljet e tilla nga Musliu janë të shpeshta ndaj punëtorëve të KBI-së.