Kronikë e zezë

Zhduken dy të mitur në Fushë Kosovë

Zhduken dy të mitur në Fushë Kosovë
 

Dy të mitur në Fushë Kosovë janë raportuar të zhdukur. Sipas njoftimit të Policisë të njëjtit janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk janë kthyer.

Policia thotë se personi i cili e ka lajmëruar rastin ka bërë të ditur se ata kanë dalë nga shtëpia edhe disa herë tjera.