Kronikë e zezë

Vrasje në tentativë në Isniq të Deçanit

Vrasje në tentativë në Isniq të Deçanit
 

Të shtunën është arrestuar një person për vrasje në tentativë, në Isniq të Deçanit.

Pas konfliktit me një person tjetër, i dyshuari ka shtënë me armë zjarri dhe e ka plagosur në këmbë.