Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për një person i cili keqpërdori fotot e një të miture

Një muaj paraburgim për një person i cili keqpërdori fotot e një të miture
 

Një muaj paraburgim i është caktuar të pandehurit B.M. i cili ka degraduar integritetin seksual të një të miture.

Sipas një njoftimit nga Gjykata Themelore në Gjilan, ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri ka treguar vendosmëri për të kryer veprën penale, pasi që e ka nxitur të dëmtuarën (e mitur), të i dërgoj foto intime dhe të njëjtat foto ia ka dërguar vëllait të viktimës, duke i thënë se këto foto intime do t’ia publikoj në rrjetet sociale.