Kronikë e zezë

Vdekje të dyshimta në Gjilan e Vushtrri

 

Policia e Kosovës ka njoftuar për dy vdekje të dyshimta, një në Gjilan dhe një në fshatin Prelluzhë të Vushtrrisë.

Në Gjilan në mëngjesin e djeshëm një burrë kosovar ka njoftuar se ka gjetur pa shenja jete në shtëpinë e saj një grua kosovare.