Kronikë e zezë

Mbi 600 gjoba për 24 orë për mosrespektim të masave anti-Covid

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Policia e Kosovës ka shqiptuar 620 tiketa në bazë të ligjit COVID-19, brenda 24 orëve të fundit.

Ndërkaq sipas statistikave, bëhet e ditur se brenda kësaj periudhe kanë ndodhur 15 aksidente trafiku dhe janë shqiptuar 460 tiketa në trafik.