Kronikë e zezë

Policia kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e një personi

Foto: Facebook
 

Policia e Kosovës kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për lokalizimin dhe arrestimin e Ilir Isufit, që dyshohet për veprat trafikim me njerëz, grabitje dhe shantazh.

Përmes një njoftimi në Facebook, Policia shkruan se i dyshuari është i lindur më 15.08.1974 në fshatin Katundi i Ri në Pejë, ndërsa kanë bashkangjitur fotografinë e tij.