Kronikë e zezë

Një kosovar në Austri dënohet me pesë vjet burgim për trafikim të drogës

Një kosovar në Austri dënohet me pesë vjet burgim për trafikim të drogës

Një kosovar 39-vjeçar që kishte punuar për afro një dekadë si “spiun” për autoritetet anti-drogë në Austri, është dënuar me pesë vjet burgim për trafikim të drogës, raporton “Salzburger Nachrichten”.

Procesi ndaj 39-vjeçarit, që kishte qenë gjatë si person i besueshëm i Policisë, kishte filluar më 9 shtator dhe përfundoi të premten, ku gjykata në Salzburg dënoi kosovarin me pesë vjet burgim.