Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj personit që fshehu 65,450 euro dhe nuk tregoi burimin e tyre

Aktakuzë ndaj personit që fshehu 65,450 euro dhe nuk tregoi burimin e tyre
 

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ndaj një personi për veprat penale “Tregti e ndaluar” dhe “Shpërlarje të parave”.

Në veturën e të pandehurit ishin gjetur 65,450 euro, të cilat ishin të padeklaruara.