Kronikë e zezë

Mbyllen hetimet për megagrabitjen e Rinasit, prokuroria dërgon për gjykim 8 të dyshuar

 

Janë mbyllura pas më shumë se një viti hetimet për grabitjen e Rinasit, e ndodhur më 9 prill 2019.

Organi i akuzës ka nisur për gjykim dosjen, ndërsa pritet të dalin para trupës gjykuese personat e arrestuar dhe të dyshuar për megagrabitjen e ndodhur në aeroportin “Nënë Tereza”.