Kronikë e zezë

Arrestohen tre të dyshuar për organizim të skemave piramidale dhe posedim armësh

Arrestohen tre të dyshuar për organizim të skemave piramidale dhe posedim armësh

Tre persona janë arrestuar me dyshimin për organizim të skemave piramidale dhe posedim të armëve pa autorizim.

Policia e Kosovës njofton se Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar, pas pranimit të një informate lidhur me veprimtarinë kriminale të një grupi, që në vazhdimësi merrej me organizimin e skemave piramidale dhe bixhozit, me datën 15 tetor 2020 ka ndërmarrë një operacion policor në rajonin e Prishtinës dhe të Drenasit, ku janë përfshirë pesë (5) lokacione të ndryshme.