Kronikë e zezë

Kosovarja në Zvicër tentoi të vriste bashkëshortin jobesnik me tableta dhe kabllo

Kosovarja në Zvicër tentoi të vriste bashkëshortin jobesnik me tableta dhe kabllo
Foto: Keystone

Luljeta A (53) dhe Arsim A. (48) kanë tre fëmijë. Martesa e çiftit kosovar nga Zuerichu ishte futur ngadalë në krizë. Arsim A. kishte një të dashur shumë më të re në Kosovë.

Ai i tha bashkëshortes, se do të përkujdeset për një vizë, që e dashura e tij të vijë në Zvicër. Ai kishte marrë me qira një apartament në Maur Zh.