Kronikë e zezë

Një e mitur në Drenas dyshohet se u dhunua

Foto: Koha / Arkiv
 

Një e mitur në Drenas dyshohet se është dhunuar. Sipas raportit të Policisë, në dijeni ka qenë edhe një grua tjetër, porse për të njëjtën raportohet se nuk ka ndërmarrë asgjë.

Policia njofton se dy të dyshuarit janë arrestuar dhe me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje.