Kronikë e zezë

Mbi 500 gjoba për 24 orë për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

Mbi 500 gjoba për 24 orë për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

Gjatë së mërkurës Policia e Kosovës ka shqiptuar 562 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Ndërkaq 45 aksidente kanë ndodhur gjatë kësaj kohe, 19 me të lënduar dhe 26 me dëme materiale. Policia ka shqiptuar 1160 tiketa në trafik.