Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj një gruaje për shtytje të kryerjes së veprave terroriste

Aktakuzë ndaj një gruaje për shtytje të kryerjes së veprave terroriste

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj të pandehurës I.H. për shtytje të kryerjes së veprave terroriste.

I.H. akuzohet se më 4 janar të këtij viti, përmes Facebookut të saj, me paramendim dhe dashje ka postuar thirrje me përmbajtje kërcënuese duke bërë nxitje për hakmarrje për vrasjen nga ushtria amerikane të Qaseem Soleimanit, gjenerait të gardës revolucionare të Iranit dhe gjeneralit Ebu Mehdi Muhendisi.