Kronikë e zezë

Gjilanasi gjobitet me 1500 euro pasi dha ryshfet 20 euro

Gjilanasi gjobitet me 1500 euro pasi dha ryshfet 20 euro

Gjykata Themelore në Gjilan ka dënuar me 1.500 euro gjobë gjilanasin J.M., që kishte dhënë 20 euro ryshfet në kufi.

Gjykata Themelore e Gjilanit ka njoftuar se J.M. është dënuar me 500 euro gjobë dhe katër muaj burgim, dënim ky i fundit i zëvendësuar me 1000 euro gjobë shtesë. Ai ishte ndalur në pikën kufitare “Dheu i Bardhë” më 28 maj të këtij viti. Gjatë kontrollit, i ishte gjetur mall komercial i padeklaruar, produkte kozmetike dhe tekstil në kamionin me të cilin udhëtonte.