Kronikë e zezë

Aktakuzë kundër 15 personave për falsifikim të dokumenteve dhe krime financiare

Aktakuzë kundër 15 personave për falsifikim të dokumenteve dhe krime financiare

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Speciale, kundër 15 personave për veprat penale: falsifikim të dokumenteve, legalizim të përmbajtjes së rreme, shmangia nga tatimi.

Të akuzuarit janë: N.L, B.A, A.K, B.R, B.A, B.Z, B.R, E.P, E.G, F.H, T.V, SH.R, A.H, M.H, dhe H.S.