Kronikë e zezë

Dy të zhdukur raportohen në 24 orët e fundit në Kosovë

Dy të zhdukur raportohen në 24 orët e fundit në Kosovë
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka njoftuar në raportin 24 orësh se dy persona janë raportuar si të zhdukur.

Sipas njoftimit zyrtar, një person nga Ferizaj që nga 29 gushti i këtij viti, ka dalur dhe nuk është parë më. Sipas dëshmitarit, miku i tij i zhdukur kishte thënë se po shkonte në Prishtinë për të kërkuar punë. Deri tani nuk ka informacione për vendndodhjen e tij, shkruan KOHA.