Kronikë e zezë

Policia ka shqiptuar 800 gjoba për 24 orë për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

 

Policia e Kosovës ka shqiptuar 800 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Sipas statistikave të përgjithshme 19 persona janë arrestuar, 15 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.